Dana Iordache

Inregistrat in 7 ianuarie, 2015
  • social

Articole scrise de Dana Iordache

5 articole
Rebel YellDana Iordache   2,344 

Trei Biblioteci Stradale isi asteapta cititorii in Bistrița 

Am aflat de o inițiativă frumoasă, care are loc pe străzile orașului Bistrița și se întâmplă să fie o idee pe care noi o susținem: primăria a amplasat în câteva puncte cheie ale municipiului trei Biblioteci Stradale. Vestea bună a ajuns la urechile noastre prin intermediul unui ascultător Rock FM, căuia îi mulțumim pe această cale.


Rebel YellDana Iordache   4,228 

Einstein: Tehnlogia va înlocui interacțiunea dintre oameni. Am ajuns în acest punct?

Albert Einstein a spus la un moment dat un lucru cu privire la viitor, un viitor care între timp a devenit prezentul nostru. Ceea ce a afirmat el acum mai bine de un secol este un fenomen pe care îl putem observa tot mai des în zilele noastre. Și nu e tocmai ceva care ne face fericiți.


Food for the brainDana Iordache   16,168 

Biblioteca "Gheorghe Asachi" din Iaşi votată drept cea mai frumoasă bibliotecă din lume  

V-ați întrebat care mai e motivul pentru care oamenii merg la bibliotecă în ziua de azi? Să fie mirosul acela de cărți vechi care ne atrage și astăzi ca un magnet și care, de ce să nu recunoaștem, joacă un rol decisiv de cele mai multe ori când ne hotărâm să alegem o carte „pe bune” în defavoarea variantei ei virtuale?


Rebel YellDana Iordache   2,708 

Ce însemnă să faci advertising de calitate 

În ziua de astăzi am putea spune că sunt puține lucruri care ne mai surprind, însă creativitatea unora ne demonstrează contrariul și pe deasupra, ne mai și inspiră. Iar dacă mai pui la socoteală faptul că vine la pachet și cu un mic bonus, și anume e condimentată cu umor, atunci chiar că e imposibil să nu te captiveze.


Rebel YellDana Iordache   3,298 

Arma versus Creionul

În timp ce toată presa vorbește despre tragedia ce a avut loc la redacția publicației satirice Charlie Hebdo, desenele schițate de către caricaturiștii din lumea-ntreagă sunt cele mai frumoase forme de a-i omagia pe cei care au plecat dintre noi, dar și o declarație care susține că libertatea de exprimare a presei va fi apărată de acum înainte cu și mai multă vehemență.