Cosmin Bunescu

Inregistrat in 8 iulie, 2014
  • social
  • social

Articole scrise de Cosmin Bunescu

3 articole
Food for the brainCosmin Bunescu   1,693 

Alexandra Stan: Citesc foarte multe cărți motivaționale

Dacă tot am vorbit despre micul centru de lectură pe care l-am găsit la Casa de discuri Roton și cum te ajută cititul în industria muzicală, am zis să trecem la lucruri practice. Și cum să testăm această teorie dacă nu stând de vorbă cu artiștii? Am început cu Virgil Ianțu, apoi l-am luat la întrebări pe Connect-R și acum i-a venit rândul Alexandrei Stan.


Food for the brainCosmin Bunescu   2,665 

Dragobetele vine cu un pachet de cărți de la Editura Litera

De Dragobete avem o provocare pentru cuplurile care sărbătoresc românește dragostea! Scrieți-ne la comentarii un titlu de carte care credeți voi că reprezintă cel mai bine relația voastră și pe 28 februarie veți putea câștiga prin tragere la sorți un pachet de 6 cărți de la Editura Litera, colecția Clasici Moderni.


Rebel YellCosmin Bunescu   2,467 

Dependenta de tehnologie, ilustrata printr-o serie de imagini dureros de sincere

Se pare că am ajuns într-un punct în care smartphone-ul, tabletă sau laptop-ul ajuns să fie obiecte de care nu ne putem despărți prea ușor. Și asta e valabil chiar și în cazul copiilor, care sunt foarte îndemânatici în ceea ce privește mânuirea unui ecran cu touchscreen și mai puțin când vine vorba de jocuri în fața blocului, jocuri care nu se pot juca „în rețea”.