Ce însemnă să faci advertising de calitate 

Dana Iordache   2,707  9 ianuarie, 2015

În ziua de astăzi am putea spune că sunt puține lucruri care ne mai surprind, însă creativitatea unora ne demonstrează contrariul și pe deasupra, ne mai și inspiră. Iar dacă mai pui la socoteală faptul că vine la pachet și cu un mic bonus, și anume e condimentată cu umor, atunci chiar că e imposibil să nu te captiveze.

Și punem pariu că dacă ați fi în căutare de locuri noi în care să vă relaxați la un pahar de vorbă cu prietenii și ați da peste oricare dintre mesajele de mai jos, nu avem nicio îndoială că alegerea ar fi deja făcută. De ce? Pentru că sunt amuzante, originale, ieșite din comun, îți aduc zâmbetul pe buze și te fac să te gândești: oare ce a fost în capul oamenilor ăstora când au scris așa ceva? Hai să mergem să vedem!

Și probabil că nu ați fi dezamăgiți. Fiindcă întotdeauna ceea ce este diferit atrage, iar umorul este remediul numărul unu pentru orice problemă. Aparent, unii știu cum să le combine pe cele două în așa fel încât să-și atragă clienții și să-i surprindă în mod plăcut. 

Așa că, vă invităm să vă destindeți cu o serie de mesaje amuzante surprinse în fața unor cafenele, restaurante sau pub-uri din toată lumea: