Îmbracă telefonul tău într-o husă în formă de carte. Ți-o dăm noi!

Citescu   7,316  19 ianuarie, 2015

Dacă din stilul tău face parte cartea, Citescu îți face cadou un accesoriu pe gustul tău. E vorba despre huse de smartphone care arată precum coperțile de cărți și care, cumva, ne amintesc de cărțile din biblioteca bunicii, cu acel aer vintage și prețios. Le-am găsit la diManolo, un brand românesc foarte sofisticat, reprezentat de oameni care, la fel ca voi, iubesc lectura. De aici a și pornit ideea huselor vintage pentru telefoane :)

Povestea lor a început în perioada antebelică, atunci când bunicul actualilor proprietari a creat un mic atelier de genți de mână și pantofi. Atracția pentru frumos s-a perpetuat de-a lungul timpului din generație în generație, chiar dacă sistemul economic a fost de multe ori un impediment pentru ca afacerea de familie sa aibă continuitate. 

DiManolo a fost reinventat în 2000 și a reluat producția de produse din piele lucrate manual. Toate sunt realizate manual, incusiv husele în formă de carte, și in ediții limitate. 

Primii 80 de cititori care ne scrieți la comentarii cu ce carte v-ați început acest an primiți câte o husă vintage diManolo pentru device-ul de care probabil nu vă despărțiți niciodată: smartphone-ul.