Roton este casa de discuri cu cea mai mare bibliotecă

Citescu   2,055  5 decembrie, 2014

La baza creativității stă un mic proces, din care nu ar trebui să lipsească cititul. Păi altfel, de unde altundeva să plece atâtea idei? Și când te gândești câte surse de inspirație avem… cât să ne ajungă o viață-ntreagă. Dar aici, ca și în alte aspecte ale vieții e pe principiul ăla: „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și-n traistă.”. Așa că, alegerile ni le facem singuri, ele fiind cele care ne definesc apoi. 
 
Întorcându-ne la creativitate, una dintre ariile în care ea trebuie exploatată la maxim este industria muzicală. Nu e deloc ușor să iei cuvintele, să te joci cu ele, să le așezi și să le reașezi în așa fel încât să formeze rime. Mai pe scurt, trebuie să găsești combinație perfectă pentru a transmite un mesaj care să îi atingă pe ascultători, fiindcă, după cum știm, music makes the world go round
 
Și, ca să întărim mai mult această idee, vă spunem că am descoperit un mic centru de lectură chiar în mijlocul casei de discuri Roton. După cum o să puteți vedea în poze, au un spațiu foarte frumos amenajat, care include o bibliotecă la intrare, dar și alte câteva rafturi cu cărți, reviste de muzică, fashion, cultură generală și audiobooks, plus un acvariu cu un peștișor, pe care am aflat că îl cheamă Filip.    
 
 
Colecția de albume rămâne totuși cea mai vastă „bibliotecă” și, probabil, cea mai de preț pentru ei. Însă acele canapele par locul perfect, unde poți să iei o pauză și să te relaxezi cu o carte în mână. Toți cei care trec pragul casei de discuri Roton, fie că sunt artiști sau personalități din media, se mai opresc o vorbă, care de multe ori pleacă de la titlurile expuse.  
 
„Cărțile stimulează cel mai mult actul vizual întrucât ne ajută să ne imaginăm universuri care în realitate nici nu există. Și cum creativitatea este motorul care face o casă de discuri să funcționeze, cărțile ne ajută foarte mult în demersul nostru.”, ne-a zis Andra Vasile, care se ocupă de partea de PR de la Roton. 
 
Acum, vă lăsăm cu câteva poze, dar și cu o întrebare: Ce titluri de cărți ați adăugat recent în biblioteca voastră?