Cine e Citescu?

Citescu   4,118  30 noiembrie, -1

Citescu suntem noi, cei care manifestăm pentru lectură, dezvoltarea cunoștințelor și proiecte istețe într-o țară în care non-valorile ocupă suprafete mari din mai toate publicațiile. Citescu ești tu, dacă iti doresti o generație de tineri cu mintea mai trează decât isi doresc cei care caută puterea bazându-se pe un popor fără cultură. 

Citescu sunt prietenii tai, cei cu sete de cunoaștere. Aici este locul în care vom povesti despre fel de fel de idei inedite, cărți din toate domeniile și inițiative de bine din România și nu numai.

Citescu ești tu dacă știi că lectura îți deschide uși. Când nu mai știi să zâmbești, când nu mai ai la ce să visezi, când nu îți găsești drumul în viață, în cărți îți vei găsi nu refugiul confortabil, ci calea către infinit. Un infinit de călătorii, experiențe, sentimente, idei și vieți pe care le trăiești în camera ta, în mijloacele de transport, pe o bancă în parc sau oriunde dai off lumii și deschizi o carte. 

Citescu ești tu dacă vrei să fii mai bun astăzi decât ai fost ieri. Dacă nu te complaci și cauți să te dezvolți personal, să explorezi și să reacționezi la ceeea ce se întâmplă în jurul tău.

Citescu ești tu dacă vrei să împarți cu cei din jurul tău lucrurile care ți-au făcut materia cenușie să ”danseze”. Pentru asta ai posibilitatea să fii editor alături de noi... unde noi înseamnă o echipă unită sub motto-ul:

Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța.