Fii si tu editor

Citescu.ro este o platformă colectivă despre cărți, informații istețe și utile din lumea întreagă și despre oameni care, prin ceea ce fac, sunt un model pentru cei din jur. Prin conținutul publicat vrem să oferim inspirație și curaj pentru a schimba lucrurile din România în mai bine.

Fă parte din comunitatea noastră ca editor și susține-ne în demersul nostru! Vei avea profilul tău de editor, articolele vor fi semnate de tine și, drept recompensă pentru că ai ales să devii coleg al redacției, noi îți vom dărui cărți. Un articol aprobat = o carte.

Cum poți să publici pe Citescu.ro

După ce ți-ai făcut cont ai opțiunea să publici articole pentru categoriile ”Food for the brain” - secțiunea despre cărți și informații interesante și ”Rebel Yell” - secțiunea care cuprinde inițiative de bine din România și nu numai. 

Un membru din echipa noastră verifică fiecare articol și îți dă feedback sau ți-l aprobă direct. 

Cele 10 legi ale unui Editor Citescu.ro:

1. Scrie corect gramatical;

2. Tratează fiecare articol ca un fragment care te reprezintă. Cu alte cuvinte, ești ceea ce scrii :)

3. Documentează-te înainte de a scrie;

4. Alege cele mai interesante informații pentru cititori;

5. Folosește un limbaj prietenos și direct. Gândește-te că ai povesti unor prieteni. 

Restul de 5 legi tu ți le faci în funcție de personalitatea, interesele și stilul tău. Fii un editor creativ și noi te vom recompensa cu ceea ce tu iubești: cărțile! Pentru fiecare articol aprobat ai o carte de lecturat.

Trebuie sa fii logat pentru a aplica